Branislav Uskokovic

Arhitektura

Blog Post New Entry

Prvi retail park u Pancevu

Posted by Branislav on April 14, 2011 at 5:17 AM

Kako izgradnja i pripreme za otvaranje prvog maloprodajnog parka u Srbiji idu prema najavljenim rokovima, investitor je najavio da će prvi posetioci moći da posete ovaj centar već u maju ove godine. Prvi maloprodajni park nalaziće se u Pančevu i za razliku od zatvorenih šoping centara kakvi već postoje, ponudiće kupovinu na otvorenom, u zelenilu i sa velikim brojem pratećih sadržaja za celu porodicu.

 

Pančevo je izabrano zbog jako dobre pozicije u blizini Beograda, kao i dobre transportne veze sa okolnim urbanim centrima. Prva faza izgradnje ovog centra je završena još u aprilu prošle godine, kada je otvoren hipermarket, a u drugoj fazi u Pančevo stiže dvadesetak modnih brendova, od kojih su neki već prisutni u centru Beograda, a nekih još nema u Srbiji, pa ni u regionu. Prema tvrdnjama invetitora, ponuda će sadžati pažljivo odabran miks robnih marki koje su cenovno prihvatljivije mnogo široj ciljnoj grupi potrošača. Uz butike biće otvoreni restorani, kafići kao i igraonice za decu, što će sigurno doprineti da se porodice bolje provedu ali i da pored Pančevaca u Retail Park svrate i Beograđani.

 

Retail Park Pančevo će se prostirati na ukupno 30.000 kvadrata komercijalnog prostora, a investitor celog projekta je Aviv Arlon Group, koja je slične komercijalne projekte razvijala i u gradovima regiona poput Budimpešte i Sofije, ali i 50 drugih projekata u Izraelu i širom Evrope i SAD.

Tekst preuzet sa sajta beobuild.rs

Link ka tekstu http://www.beobuild.rs/read.php/481.html


Categories: Arhitektura i gradjevina